4.8

2 jaar geleden

Gisteren langs geweest bij Barbie. Ik heb weinig ervaring met transseksuelen en ik werd van tevoren gerust gesteld met een heerlijke tongzoensessie. Daarna hebben we deze sessie horizontaal doorgezet. Van tevoren aangegeven om 69 te proberen wat we ook gedaan hebben. Daarna heeft ze me heerlijk genomen doggystyle. Tot slot heeft ze me cowgirl style leeg gemolken. Ik kon bij haar even douchen om op te frissen waarna we nog een heerlijke tongsessie hebben gehouden en ze mij een heerlijke massage heeft gegeven. Ze is niet heel spraakzaam maar dat is persoonlijk ook niet nodig met haar looks ;) Ik heb heerlijk van haar genoten en zou het zo weer doen.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Erg tevreden

Anaal met condoom

Intiem

Pijpen met condoom

Pijpen zonder condoom

Pijpen deepthroat

Tongzoenen


4.8

1 jaar geleden

De date: Een tijdje terug heb ik deze twee voor het eerst bezocht.

Inmiddels na het maken van de derde afspraak werd ik door ze ontvangen en hebben we mijn wensen voor de date besproken. Onder de douche werd ik op mijn intieme delen gewassen. Daarna verplaatsten we ons naar bed om de besproken handelingen uit te voeren, tijdens deze date facesitting en klaarkomen op het gezicht. Terwijl de één op mijn gezicht zat was de ander bezig met mijn penis. Daarna een ronde doggy waarna ik klaar ben gekomen op hun gezicht terwijl ik werd afgetrokken.


Het stel: Alles is bespreekbaar als je dit doet met respect. Als je hun grenzen respecteert dan doen ze dat ook bij jou. Ze vragen naar jouw wensen om ze zo te verwezenlijken. Contact gaat via whatsapp, waarbij je vriendelijk en spontaan te woord wordt gestaan. Op woensdag zijn de geplande fysieke dates. Het is duidelijk dat ze dit doen met plezier en dat jouw genot hun doel is.


Ervaring: Deze twee weten mij goed aan te voelen en mijn wensen te verwezenlijken, zeker de GFE. Een puntje wat voor mij slecht uitkomt is dat de dates alleen op woensdag worden gepland. Maar als ik kan, staan deze twee bovenaan de lijst die ik die dag wil doen (;P)

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Ja

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Klaarkomen op gezicht

Facesitting

Tongzoenen

GFE

Aftrekken

Zoenen

Intiem

Penismassage