3.3

1 maanden geleden

Om te beginnen met de positieve punten ... Het is een mooie en lieve meid. Ik vind haar in het echt mooier dan op de foto's. Ze is ook zeer hygiënisch en wat ik ook een pluspunt vind, is dat ze de sex veilig houdt. Ze had zich ook smaakvol sexy aangekleed.


Maar helaas waren er ook heel wat minpunten. Om te beginnen hadden we verschillende afspraken gemaakt over whatsapp en ze heeft zich zo goed als aan geen enkele gehouden. Wat ook tegenviel is dat als ik haar niet had tegengehouden, onze date na 5 minuten was afgerond. Het is nooit leuk al je betaalt voor een uur en het blijkt achteraf korter te zijn geweest maar de intentie hebben om er na 5 minuten een einde aan te maken, dat vind ik er wel over. Ik heb er daarna nog wat extra geld gegeven en haar doen beloven dat het een uur zou duren maar zelf zo was ik na 40 minuten buiten.


Het is wel een meid die ik echt leuk vind en ik zou haar in theorie wel vaker willen bezoeken maar gezien mijn eerste ervaring met haar, ga ik daar denk ik toch voor passen.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Nee

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Tevreden

Pijpen met condoom

Speciale kledingverzoeken

Penismassage