5.0

1 jaar geleden

Het was een fijne ervaring bij Maria. De afspraak maken ging vlot en zonder problemen. Bij aankomst en check krijg je het huisnummer. Maria verblijft in een wat ouder pand, maar is netjes en schoon. Maria ziet er uit zoals op de foto’s (dit is vaak wel anders…) Na betaling en afspraken hebben we diverse dingen gedaan waarbij ik de indruk kreeg dat ze hier ook van genoot. Kortom, ik ga haar vaker bezoeken.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Pijpen zonder condoom

GFE

Beffen

Intiem


4.7

3 maanden geleden

Al meerdere malen ben ik bij Nita op bezoek geweest. Normaal gesproken blijf ik altijd wat langer dan één uur. Hierdoor is alles lekker rustig aan te doen.

Afspreken gaat over de telefoon.

Nita ziet er goed uit. Klein van stuk en een beetje voller.

ik kies altijd voor rustig zoenen, beffen pijpen en intiem. Daarna massage en opnieuw intiem. Nita doet met alles goed mee. Misschien ontbreekt een beetje het initiatief van haar kant, maar voor mij is dit geen probleem. Ik heb het idee dat ze wel flink energie en zin heeft, helaas is bij mij de pijp eerder leeg en laat ze dat een beetje weten.

Als enige nadeel kan ik de locatie geven. Deze plek biedt niet zoveel privacy, je loopt snel de kans een andere klant van een andere dame tegen te komen. Daarnaast is de oprit niet verhard en kan na regen erg modderig zijn. Resultaat is dat de auto compleet vies is. Hierdoor zal ik alleen maar naar haar toe gaan als het een lange tijd niet heeft geregend…

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Erg tevreden

Pijpen met condoom

Pijpen deepthroat

Erotische massage

Vingeren

Tongzoenen

Zoenen

Beffen

Intiem