4.7

1 jaar geleden

Vanmiddag Elizabeth bezocht, vooraf even contact gehad via app. Wat een leuke en sociale dame! Vanaf het begin wordt op een speelse wijze (lichamelijk) contact gezocht. Keurige hygiëne en gestart met een uitgebreide massage. Heerlijk body to body contact met onder andere haar prachtige grote borsten in mijn gezicht.


Daarna was het tijd voor een goede blowjob. Om haar vervolgens uitgebreid te mogen beffen. Hmmm wat kwam ze lekker klaar. Overgegaan op cowgirl, tegelijk aan haar tepels likken en zuigen, ook een aantal keer zoenen tussendoor. Pluspunt!


Op mijn pik rijdend voorover gebogen lag ze daar in mijn armen. Lekker stevig knuffelen en intiem. Vervolgens missionaris en haar nog een keer tot een hoogtepunt gebracht. Wederom tussendoor zoenen, dat maakt de Girlfriend Experience 10/10.


We hebben het afgerond met doggy waarbij ik het niet lang volhield en ook klaarkwam. Daarna even douchen en het fijn afgesloten.


Elizabeth is sexy, relaxed, lief en zeker niet gehaast. Het is voor mij erg ver weg maar ik ga haar nog eens vaker bezoeken!


Groetjes R.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Beffen

Intiem

Pijpen met condoom

Pijpen deepthroat

Zoenen

Squirting