3.3

8 maanden geleden

Matige ervaring. Mevrouw spreekt helaas geen Nederlands dus je hebt met iemand anders contact. Bij binnekomst moest ik eerst wassen terwijl ik aangaf thuis al te hebben gedouched. Kwartier gewacht! Toen nog een kwartier neppe sex gehad met fake gekreun. Het leek alsof ze liever niet wilde. Vervolgende heeft ze het afgemaakt met een blowjob. Helaas niet wat ik had gehoopt. Alle standjes warem gellukig wel mogelijk

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Tevreden

Sfeer

Matig

Pijpen

Vingeren

Tongzoenen

Aftrekken

Intiem


4.9

12 maanden geleden

Heel erg lekker! Nu 2 / 3x langs geweest in Eindhoven. Super lekker. Wordt discreet ontvangen. Vervolgens helpt ze je verder. Ik heb toen mij wensen verteld en ook mijn grenzen. Vervolgens begon de sessie.

Met een heerlijke facesitting/breath play en verplicht likken. Helaas deed ik eht niet goed genoeg en werd gespankt. Vervolgens was het tijd om mij te peggen. Hier nam ze de tijd voor om mij op te rekken en niet te rammen. Dat was heel erg goed en werd goed geluisterd en gevoeld. Als laatste afgesloten met een heerlijke goldenshower facesit. Nu ik hier terug aan denk, wil ik meteen een volgende afspraak inplannen!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Intiem

Soft SM

Ass worship

BDSM klant onderdanig

Breath play

Spitting