5.0

4 maanden geleden

Vandaag een heerlijk uurtje geboekt met Mara. Allereerst ziet ze er geweldig uit. Foto's kloppen helemaal. Mara is een hele lieve meid die de tijd neemt en niet op de tijd let.


Eerst begonnen met samen douchen en zoenen wat ze vol overgaven doet. Hierna heerlijk afgetrokken en deepthroat gepijpt. Daarna door naar het bed waar ze nog een keer me heerlijk gepijpt heeft.


Hierna haar heerlijk tot een hoogtepunt gebeft waar ze hoorbaar van genoot. Hierna weer gepijpt en vervolgens ging Mara bovenop me zitten. Ze heeft me heerlijk geneukt en duurde dan ook niet lang voor ik kwam.


Hierna nog een tijd gekletst en een heerlijke massage gehad.


Mara is een ongelooflijk lieve meid die de tijd neemt voor je. Het is zoals ze beschrijft een echte GFE. Wel is het een waarschuwing. Als je eenmaal bij Mara bent geweest ga je vaker!


Dankjewel voor het heerlijke uurtje en ik kom zeker terug.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Pijpen met condoom

Pijpen zonder condoom

Vingeren

Tongzoenen

GFE

Aftrekken

Zoenen

Beffen

Intiem


4.9

4 maanden geleden

Afgelopen donderdag afgesproken met merel voor een heerlijk uurtje. Bij binnenkomst stond ik al versteld van het uiterlijk. Heel leuk en lief gezicht met een mooi stevige ronde kont.


Merel was heel vriendelijk en open. Gelijk begonnen met zoenen en dit doet ze heerlijk. Daarna even mezelf opgefrist en voor ik het wist zat ze op haar knieën me heerlijk te pijpen. Ze weet heel goed wat ze doet en dat was goed te merken. Hierna richting het bed gegaan waar ze in doggy houding ging zitten waardoor ik haar kutje en kontje heerlijk kom verwennen. Uiteindelijk kwam ze tot een heerlijk hoogtepunt. Hierna heerlijk gezoend en hier werd ze zo geil van dat ze nog een keer klaar kwam.


Even bijgekomen en daarna klom merel heerlijk bovenop. Ze heeft me heerlijk geneukt waardoor ik al snel klaar kwam. Hierna nog heerlijk een tijd geknuffeld en gezellig gekletst. Het is zeker een pluspunt dat ze echt de tijd voor je neemt en spontaan en open is.


Helaas niet alles van het lijstje af kunnen werken dus moet nog maar is vaker terug gaan. Als je merel met respect behandeld is het een geweldige meid en is herhaling niet te vermijden.


Als je dit leest merel, bedankt voor de tijd en tot snel!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Anaal met condoom

Pijpen met condoom

Pijpen zonder condoom

Vingeren

Beffen

Intiem