3.7

28 dagen geleden

Onlangs bij Vanessa geweest. Ik had voor een uur geboekt. Ze is de dame van de foto’s met een aantal kilo’s erbij. Desondanks dat ziet ze er goed uit. Ze is heel vriendelijk en prettig in omgang en heeft geen haast.


Kennelijk was ik de eerste klant voor die dag. Eerst werd rustig het bed opgemaakt. Ik vond dat vreemd, omdat je mag verwachten dat de dame dat in orde heeft voordat zij de eerste klant ontvangt. Ze gaf aan dat wij samen konden gaan douchen. Ik ging al vast onder de douche en was al klaar en wilde stoppen toen Vanessa er nog bij kwam. Elkaar nog even ingezeept en afgespoeld.


Uiteindelijk samen op het bed beland. Ze geeft een heerlijk GFE en seks met haar in verschillende posities was geweldig. Nog even gekletst en gaf zij aan dat ik kon douchen.


Toen ik buiten stond bleek dat het 10 voor was. Uiteindelijk zijn we misschien 30 min bezig geweest. Gezien de prijs voor hooguit 30 min is herhalingsgevaar heel klein. 

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Nee

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Erg tevreden

Sfeer

Erg tevreden

Pijpen met condoom

Vingeren

Tongzoenen

GFE


Vanessa Foxy

15 dagen geleden
Je had last minute geboekt, ik zou die dag later beginnen, voor jou een uitzondering gemaakt en ik was precies op tijd om je te ontvangen. Ik doe nu krachttraining 5x pwk, ben nu gespierder en trots op mijn resultaat Bed opmaken kost letterlijk 2 min tijd Na een spetterende hoogtepunt was er nog ongeveer 15 min over en ik gaf je de keuze: nog even masseren of samen douchen. Je koos voor de laatste en daarom stond je eerder buiten Volgende keer iets langer uitstellen of toch een massage? xxx