4.7

16 dagen geleden

Een fijne en discrete privehuis, waar je niet gedwongen voelt. De gastvrouw is vriendelijk, duidelijk en denkt mee/ helpt mee de keuze van de dame die bij je past.


Ik heb rond 230eu gespendeerd aan kamer en dame (apart tarief) en ik vind het uitstekend ervaren. Mijn dame was blij met de deal en was beetje geil toen ik er met haar verder ging.


Ik kom ooit zeker terug

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Erg tevreden


4.7

16 dagen geleden

Ze is heel mooi latina, jong en weet je plezier te maken. Ze heeft beetje gebrek in Engels, maar wilt graag duidelijke communicatie. Dat geeft ze je zeker voor terug


We begonnen samen te douchen en zet lekker muziekje op (we zijn even oud). Ze zeept lekker over me heen en geniet van tongzoenen, strelen elkaar overheen met warm gevoel. Langzaam drogen we af en ik til haar naar bed en zoen lekker door. Ze begon zo geil te raken, dat ze langzaam condoom pakt en pijpt me paal goed. Daarna bef ik haar terug en kwam haar gil/kreunend. Dat teken werd me duidelijk dat ze mijn penis in haar kut wil en ze werd nat. Ik genoot haar ritje, lepeltje en uiteindelijk een missionaire standje.


De eerste kwam eruit en we wilde door met tweede ronde. Ze zoent graag over me heen en gaf me lekker massage en ik deed terug voor haar. Daarna bef ik haar en langzamerhand pijpt ze me terug en gingen we staand vrijen, strelen en knuffelen.


Yessica you are amazing woman, wonderful personality. I will be back for you sure.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Erg tevreden

Pijpen met condoom

Erotische massage

Vingeren

Tongzoenen

GFE

Zoenen

Beffen

Intiem

Penismassage