4.3

4 maanden geleden

ik ben zeer tevreden over mijn bezoek aan Veronique 3 weken geleden.

Het reserveren van de date via de app verliep zeer vlot en prettig en gaf al een goed gevoel.

Met een stralende lach en een hartelijke kus ontving ze mij.

Eerst ons zelf opgefrist en samen lekker op het bed gepraat - geknuffeld - gevoeld - gekust, heb ik haar tepels gezogen en hard gemaakt, haar heerlijk gebeft en gevingerd, daarna heeft ze haar klitje met een grote vibrator verwend terwijl ik haar vingerde tot ze schokkend klaar kwam.

daarna heeft ze mijn anus verwend met een trillende vibrator en heeft me daarna heerlijk gepijpt en laten klaarkomen, het geheel afgemaakt met een ontspannende massage.

Ik ben zeer tevreden over haar want wat ze beschrijft in haar mogelijkheden maakt ze ook echt waar. Je bent een EERLIJK maar ook een HEERLIJK mens, ik kom graag bij jou terug, na jouw vakantie om je nieuwe speeltjes uit te proberen, Veronique, tot binnenkort.


Groetjes en * GENIETER *

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Erg tevreden

Sfeer

Erg tevreden

Anaal bij klant

Pijpen zonder condoom

Erotische massage

Vingeren

Tongzoenen

Aftrekken

Penismassage


Veronique

4 maanden geleden
Fijn dat het je bevallen is gewoon eerlijk en oprecht zijn doet wonderen ! Behandel mij met respect en je krijgt het dubbel terug dat is mijn bedoeling en niet de klanten oplichten blijft niet duuren dan ! Jamme4 dat ik je naam niet kent hahaha maar Ie je graag terug in mijn totale vernieuwde kamer met nieuw een gynaecologen stoel en een neuk machine voor jou en mij ( indien je het eens wilt proberen ) bedankt lieverd xx