4.6

29 dagen geleden

Hier ook een tijdje terug langs geweest. Een leuke verschijning, dame van de fotos. De plek waar ze ontving deed wel wat kaal en provisorisch aan.


Communicatie was wat moeilijk, maar de seks was enthousiast, zeker aan te raden. Ook pijpen doet ze erg goed. Ik weet alleen niet of ze kussen etc dost.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Erg tevreden

Pijpen met condoom

Neuken met condoom


2.4

29 dagen geleden

 een tijd terug langs geweest en toen vergeten een Recensie te plaatsen. Ontvangt op een fijne, ruime plek,wel even zoeken. Leuke verschijning. Slank lichaam, enorme bolle butt. Het mooi is bij haar dat haar huid gaaf en zacht is, zonder cellulitis etc, best opmerkelijk.


Dus qua uiterlijk zit het voor de ultrabillenmannen wel snor.


Bij een toch uitzonderlijk hoge prijs van 500 euro per uur verwachtte ik een wel een uitzonderlijke service. Dat was niet het geval. Kussen doet ze niet graag(kan ook mijn adem zijn geweest, maar andere dames deden het wel en met overgave), erg sensueel was het niet, had ook de neiging veel van de kleding aan te laten, wat n beetje kil aandeed. Als de prijs lager was zou ik iets milder zijn geweest, maar voor zo een prijs verwacht ik meer dan het minimum. Het viel toch een beetje tegen, meer iets om een keer in je leven meegemaakt te hebben misschien, maar zeker niet voor herhaling vatbaar.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Nee

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Matig

Intiem

Aftrekken

Zoenen

Tongzoenen

Pijpen met condoom

Pijpen deepthroat

GFE

Erotische massage


Sarah

14 dagen geleden
Hi. Wat jammer dat het je niet zo positief is bevallen. Het zal inderdaad vast aan je adem liggen, want normaliter doe ik er niet moeilijk over en zoen ik juist erg goed. X