4.5

3 jaar geleden
Maaya begrijpt haar vak uitstekend en laat je echt intens genieten. Haar massage is gewoon anders dan de rest en met de rest bedoel ik ook andere salons. Zowel het masseren als teasen doet ze op een top niveau. Een uur bij haar is ook echt een uur en laat je niet eerder de deur uit gaan. Enige minpunt is dat een uur eigenlijk te weinig is en zo voorbij is helaas. Voor de liefhebbers je kan beter een afspraak maken voordat je langs gaat.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Erg tevreden


5.0

2 jaar geleden

Wauw, dit was zeker mijn beste ervaring ooit. Ik heb voor Elizabeth 2 uur moeten rijden mede door de eerder geschreven recensies en was zeker niet teleurgesteld.




Elizabeth neemt hygiëne zeer serieus en heeft hier zelfs een hele procedure voor wat alleen maar beter is voor beide partijen. Ze vroeg wat ik wilde en merkte dat ik een beetje zenuwachtig was maar stelde me gelijk op mijn gemak. Ik heb voor intiem en een massage gekozen, beide waren op top niveau. Masseren bij haar is echt masseren en niet aaien.




Het is jammer dat zij zo ver weg is van mij maar tegelijkertijd is het denk ik ook beter zo, anders raak ik blut aangezien ze verslavend is.




Tot volgende keer Elizabeth en bedankt voor de mooie tijd

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Intiem

Pijpen met condoom

Pijpen deepthroat

Tussen borsten (russisch)

Aftrekken