3.6

9 maanden geleden

Ze kwam bij mij en zijn direct naar boven gegaan, omdat ik vrij opgewonden was, zei ik haar het langzaam aan te doen, anders was het zo klaar. Ze zei yes maar deed no.

na een paar keer pijpen kwam ik al klaar, maar omdat ik nog wat te goed had van de vorige keer deed ze nog even door. Maar na 10 minuten lukte dat niet meer en zei ze dat het klaar was. Dus 15 minuten bezig geweest en mocht haar niet verwennen, heeft ze de kleren aangetrokken en zat de date erop. Omdat ik toch wel veel geld hebt betaald had ik er voor mijn gevoel te weinig voor terug gekregen. En ze zei one blowjob en dan is het klaar. Vond het toch behoorlijk teleurstellend.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Tevreden

Sfeer

Matig

Pijpen met condoom

Pijpen deepthroat


4.5

2 maanden geleden

Ik had met goede verwachtingen met haar afgesproken, kwam binnen en ze sprak me relaxt toe, ze heeft voor haar leeftijd een mooi slank lichaam met een lekker kontje.

heb me uitgekleed en zijn begonnen met strelen en zoenen. Dat kan

ze goed. Daarna zijn we op bed beland en hebben elkaars intieme delen betast en gelikt. Daarna standje 69 wat heerlijk was. Een lekkere massage van mijn rug en daarna mijn edele delen waarna we heerlijk klaarkomen want ook zij vond het heerlijk en haar poesje was dan ook lekker nat. Nog even nagenoten en nagepraat en ben weggegaan. Ik kom nog wel een keer weer terug, was de moeite waard. Dankjewel Donna!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Erg tevreden

Sfeer

Uitstekend

Pijpen met condoom

Pijpen deepthroat