4.6

2 jaar geleden

Vrijdag jl voor de tweede keer bij Farah geweest en moet zeggen Farh is een lieverd. Stelt je goed op je gemak en weet je bezoek zeker de moeite waard te maken.

Heerlijk voorspel, samen douchen om uiteindelijk te genieten van een heerlijke b2b masage. Daarna een pijpsesie wat overing in standje 69 wat gewoon een genot is om haar te likken. Ik heb gekozen om met haar bovenop het condoom vol te spuiten wat door het heerlijke voorspel niet lang op zich liet wachten.

Na afloop lekker relaxed gesproken (ook tussendoor relaxed gesproken want Farah is een luisterend oor en geintresserd in de andere persoon) en een douchebeurt waarna de twee uurtjes weer voorbij waren maar ik heb genoten en deze keer was zeker niet de laatsfe keer.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Intiem

Body to body


5.0

2 jaar geleden

Vandaag wederom een heerlijke date gehad met Farah. Na binnenkomst in de kamer heerlijk even geknuffeld.

Omdat ik op kinky en op de website van salon 261 had gezien dat zij het heerlijk vindt als haar voetjes verwend wordt en ik nieuwsgierig ben hoe ik dit zou ervaren om dit uit te voeren heb ik haar naar verloop van tijd naar bed gedirigeerd en gevraagd of ze het leuk zou vinden als ik haar voeten zou verwennen. Het antwoord van Farah: Ja graag.

Ik heb haar voeten heerlijk verwend met mijn handen en mond. Tussendoor haar heerlijk gebefd wat gewoon lekker is om te doen. Na verloop van tijd zijn we samen gaan douchen om vervolgens een heerlijke massage te mogen ontvangen van Farah. Na verloop van tijd om gedraaid waarna Farah mij oraal ging verwennen. Dit doet ze gewoon heerlijk waarop ik na verloop van tijd standje 69 heb voorgesteld.

Ik moest haar af en toe afremmen anders was het condoom al volgespoten.

a het orale gedeelte zijn we weer over gegaan naar haar voetjes en ook met haar voetjes heeft ze heerlijk met me pik gespeeld.

Farah je bent een lieverd en een kanjer

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend