5.0

2 jaar geleden

Weekje terug bij deze lieftallige dame langs geweest. Daarvoor had ik nog niet echt eerder met haar afgesproken, omdat de foto's naar mijn mening iets te goed te zijn om waar te zijn. Na wat twijfel gewoon heb ik het maar gewoon gedaan. En heb er 0% spijt van.


De dame is gewoon echt de dame op de foto's. Ze deed lekker gezellig mee en was super geil. Na een beetje te hebben begonnen met wat zoenen rustig in bed gelegen naast elkaar waarna ze me aftrok en verder ging met zoenen. Daarna begon ze met pijpen en dit was overheerlijk. Ik kan heel eerlijk zeggen dat ik in de 6e dimensie ben beland. Waarna hadden we geneukt en was het eindigden we op doggy. En als je zo naar de foto's kijkt snap je dat ik het zeer zeker niet lang heb vol kunnen houden daarna.


Nog even gezellig wat gepraat waardoor ik heel erg tevreden de deur uit ben gegaan. Enige opmerking die ik echt heb is dat het was lastig was om de locatie te vinden en dat er niet echt fantastische parkeergelegenheid is. Het is een wat ouder gebouw dus zijn er deuren die defect zijn en het lastig is om de huis in kwestie op te zoeken, maar voor de rest een top date gehad

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Zoenen

Tongzoenen

Pijpen deepthroat

Pijpen met condoom

Aftrekken


5.0

2 jaar geleden

Tijdje geleden bij deze dame langs geweest en ik kan heel eerlijk zeggen dat ik gigantisch erg heb genoten. Ik kreeg heel erg het gevoel alsof ik in een porno zat. Het was zo gigantisch opwindend. Een grote factor daarvan is dat de dame in kwestie ook echt zin en plezier in haar werk neemt. Toen ik erheen ging was het een leuke sfeer qua locatie discreet wel. gedag gezegd en het financiële gedeelte afgehandeld. Waarna we ons hadden gewassen en naar de kamer gingen. Toen begon het feestje pas echt. Het pijpen was fantastisch en het de seks precies hetzelfde.


Voor en na de daad heel gezellig nog kunnen praten met de dame. Ze is super gezellig en heeft ook plezier in haar werk. Ik heb zeer zeker genoten van haar en kan zeggen dat de herhalingsgevaar groot is.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Pijpen met condoom

Zoenen